+31 (0)77 398 70 34

Venrayseweg 106 5961 AJ Horst aan de Maas

Diensten

Mondscanner 3Shape

Mondscanner 3Shape

Wij maken gebruik van de 3Shape mondscanner. Tandartsen/implantologen kunnen deze gebruiken om uw mond in te scannen i.p.v. het maken van een afdruk. 

Wij verzorgen daarbij ook de nodige ondersteuning.

Presentaties/Hands-on training

Presentaties/Hands-on training

Voor al onze tandartsen/implantologen verzorgen wij ook verschillende bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten informeren wij over de nieuwste materialen, nieuwe technieken en digitalisering. Hiervoor kunnen wij een deskundige uitnodigen of wij verzorgen zelf de presentatie. 

Hierdoor blijven de tandartsen/implantologen up to date over de nieuwste materialen, technieken en digitalisering in de tandtechniek.

Kleurbepaling

Kleurbepaling

Het eerste wat opvalt als u praat en lacht, is de kleur van uw tanden. Natuurlijk is ook de vorm van uw tanden belangrijk. De tandarts of implantoloog verwijst u door naar het tandtechnisch laboratorium voor de kleurbepaling. In een daarvoor speciaal met daglichtlampen ingerichte ruimte maken wij digitale opnames van uw mond en gezicht. We krijgen zo een goed beeld van uw mondsituatie en kunnen we tegelijkertijd uw wensen bespreken. Dit zal overigens altijd gebeuren in overleg met uw tandarts/implantoloog. 

Wordt u door uw behandelaar naar ons doorverwezen voor het kleurbepalen, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Naar contact