+31 (0)77 398 70 34

Venrayseweg 106 5961 AJ Horst aan de Maas

Kleurbepaling

IMG_0860.jpeg

Kleurbepalen en afbakken

Het eerste wat opvalt als u praat of lacht, is de kleur en vorm van uw tanden. Zodra u een nieuwe kroon/brug krijgt in het front is het belangrijk dat het de juiste kleur en vorm krijgt en dat het er zo natuurlijk mogelijk eruit ziet. Hiervoor verwijst de tandarts of implantoloog u door naar ons tandtechnisch laboratorium. We doen dit in 2 stappen. 

  1. De eerste kleurbepaling: u maakt zelf telefonisch een afspraak zodra de tandarts/impantoloog u door verwijst. Bij deze afspraak komt u terecht bij ons tandtechnisch laboratorium dat speciaal is ingericht met daarvoor speciaal daglichtlampen. Hier zullen we met u kijken naar de juiste kleur, vorm en maken wij digitaal beeldmateriaal zodat we een goed beeld krijgen van uw mondsituatie.
  2. Het afbakken aan de stoel: deze afspraak wordt samen met de tandarts/implantoloog met ons afgesproken op dezelfde dag van plaatsing. U komt nogmaals naar het tandtechnisch laboratorium waar we zorgen voor de laatste punten. We kijken of de vorm en kleur juist is en of alles naar wens is. Zodra dit is gaat u door naar u tandarts voor plaatsen.

Wij vinden het belangrijk dat het naar iedereens wens is maar het ook zo natuurlijk mogelijk eruit ziet. Zodat u weer prachtig kunt lachen en praten met u nieuwe tand/brug. 

Contact