+31 (0)77 398 70 34

Venrayseweg 106 5961 AJ Horst aan de Maas

Over ons

Tandtechnisch laboratorium van Boven

Opgericht door Agnes van Boven. Zij is al meer dan 40 jaar werkzaam in de tandtechniek en heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van kroon en brugwerk. Haar passie is om het hoogst mogelijke resultaat weten te behalen voor een functioneel en mooi gebit voor de patiënt. In 2015 heeft zij haar eigen laboratorium opricht en is ze sindsdien gegroeid naar een familie bedrijf met een gespecialiseerd team. 


Wij zijn gespecialiseerd in

  • Kronen en bruggen
  • Implantaat kronen/bruggen
  • Facings


Wij zijn een vooruitstrevend laboratorium voor reconstructieve tandheelkunde en werken met de modernste apparatuur, nieuwste technieken en materialen.  Door het volgen van cursussen en clinics blijft het team op de hoogte van alle nieuwe werkwijzen, technieken en materialen. We zijn in staat digitale bestanden van restauraties te ontvangen, te bewerken en te versturen. Een bezoek aan ons tandtechnische laboratorium is altijd op afspraak via de tandarts, hierdoor kunnen wij voldoende tijd voor u nemen en persoonlijke aandacht aan u besteden. Wij leggen u duidelijk uit wat er gebeurd. Dat doen wij omdat uw welzijn en tevredenheid bij ons centraal staat.

DVOR3490.jpg
DVOR3477-HDR (2).jpg

Digitalisering

De afgelopen jaren is in de tandtechniek veel veranderd vooral in het digitale gedeelte. Daardoor is ons bedrijf enorm gedigitaliseerd. Vele tandartspraktijken maken gebruik van scan-apparatuur waarmee ze het werk naar ons doorsturen. Het werk wordt dan gedesignd en via 3D technologie uitgewerkt. Zo vervaardigen wij implantaatkronen en kronen maar ook splinten en dwingende boormallen.

Wij werken samen met Straumann om nog meer het digitalisering bij onze klanten bij te brengen en ook al het werk te kunnen leveren. Wij als Excellence-lab zijn ook betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

Ons Team

Agnes van Boven (eigenaar)

Klinisch-reconstructief tandtechnicus

Agnes van Boven (eigenaar)

Elco van Boven (mede-eigenaar)

Office manager

Elco van Boven (mede-eigenaar)

Carlo van Boven (mede-eigenaar)

Allround tandtechnicus – specialist CADCAM

Carlo van Boven (mede-eigenaar)

Esmée van Boven

Office-medewerker

Esmée van Boven

Ilse Hoeijmakers

Allround Tandtechnicus – specialist perskeramiek

Ilse Hoeijmakers

Monica Dekkers

Allround tandtechnicus – specialist keramiek

Monica Dekkers

Martijn Elias

Tandtechnicus – specialist kunststoffen

Martijn Elias

Mark Coumans

Technieker in opleiding

Mark Coumans

Elly Minkenberg

Bode

Elly Minkenberg
DVOR7156-HDR.jpg